Dierenkliniek
Rosmalen Centrum

Dorpsstraat 89
5241 EB Rosmalen

Tel: 073 522 0009

Een nieuw huisdier

Wat is er nu leuker dan een nieuw huisdier. Vaak gaat het om een jong dier, een lief puppy of kitten of bijvoorbeeld een jong konijntje of cavia. Een jong dier brengt veel plezier met zich mee en vraagt tijd en aandacht. U heeft dus heel veel om rekening mee te houden.

De conditie van een jong dier is erg belangrijk. Wij zien uw nieuwe aanwinst graag voor een gezondheidscontrole. Deze controle bieden we aan zodat we kennis kunnen maken met de nieuwe huisgenoot. Tijdens deze controle bekijkt de arts de algehele conditie van het dier, luistert naar het hart en voelt de pols, controleert ogen, oren en o.a. het gebit. Het is de bedoeling dat de arts niets hoeft te doen dat uw huisdier vervelend vindt. Zo proberen we te voorkomen dat uw nieuwe huisgenoot direct een negatieve associatie heeft met de arts en de kliniek.

De assistente zal u informeren over voeding keuze, socialiseren, behandelen tegen parasieten, entingen en castratie. Ook met uw overige vragen kunt u bij de assistente terecht.

Voor de kennismaking met uw nieuwe huisdier kunt u een afspraak maken. Jonge dieren zijn meestal nog niet volledig geënt en snel onder de indruk als de wachtkamer erg vol is, ook besteden we graag voldoende tijd aan het informeren van u, als eigenaar.

 

Opmaak & realisatie: