Dierenkliniek
Rosmalen Centrum

Dorpsstraat 89
5241 EB Rosmalen

Tel: 073 522 0009

Onderzoek, behandeling, operatie en doorverwijzing.

Er zijn faciliteiten aanwezig voor het verrichten van diverse uitgebreide onderzoeken en behandelingen. Er wordt gewerkt met digitale röntgen-apparatuur en er is de mogelijkheid tot het uitvoeren van echografie, ecg, bloeddrukmeting, endoscopie en laparoscopie.

In sommige gevallen is het noodzakelijk om uitgebreid onderzoek te doen zoals bloed-,urine-,en ontlasting-onderzoek, hiervoor wordt moderne diagnostische apparatuur gebruikt. In de meeste gevallen kunt u zelfs wachten op de uitslag. Microscopisch onderzoek, diverse snap-testen en monsters doorsturen naar een extern laboratorium behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor hart-echo’s en uitgebreide echografie laten we een dierenarts komen die hier zeer ervaren in is.

De operatiekamer is modern en praktische ingericht en voorzien van alle benodigde apparatuur.

Voor verdere expertise wordt er gebruik gemaakt van de kennis van dierenarts-specialist waar u met uw huisdier indien nodig naar doorverwijzen. U moet dan bijvoorbeeld denken aan een veterinaire specialist voor Chirurgie, Dermatologie, Oogheelkunde-, Orthopedie, maar ook voor Tandheelkunde.

Veterinaire specialisten zijn dierenartsen die na het behalen van het Dierenartsendiploma een erkende specialistenopleiding hebben gevolgd en deze succesvol hebben afgerond. De opleidingen kunnen in Nederland of in andere landen worden gevolgd en worden afgesloten met een examen. De opleidingen worden gecontroleerd door de verschillende Europese Specialisten Colleges en de examens worden door de Colleges afgenomen.

Opmaak & realisatie: